Tuesday, 17 March 2015

Aku Super Senior?

Assalamualaikum and a very good morning ! *haha macam skrip masa lead perhimpunan*

This is my first entry on 2015.. Nampaklah dah lama tak update kan? Dah bulan March kot ! Hee..
Sekarang dah 2015 and I'm a super senior! HAHA..

Tahun 3 sem 2, atau lagi mudah faham, aku dah masuk sem yang ke-6 ! Yeay !
Oh wait, should I said 'yeay'? HAHA.. 50% for yeay ! and 50% for ohh no !
Almaklumlah, sekarang dah mula buat PSM atau bahasa mudah dia, Projek Sarjana Muda atau nak lagi mudah, FYP (Final Year Project).

Cepatnya masa berlalu pergi. Rasa macam baru lagi masuk u ni. (over)
HAHA.
Tuptap, dah kena buat PSM dah.
And yes, I'm not ready both physical and mental.

PSM punya stress ni lain macam.
Percaya tak kalau aku cakap dia punya stress tu sampai kau tak sempat nak fikir makan pun?
Serius aku tak tipu.
Berhantu betul PSM ni.

(mungkin aku boleh capai misi berat badan ideal sambil buat PSM ni)

Tapi, aku kena hadap jugak.
Aku kena tempuh jugak.
Aku kena siapkan jugak.

:)

Pengalaman ni la yang akan buat aku lebih dewasa.
Walaupun aku rasa aku terlalu muda untuk semua ni.

Ni baru stress pasal pelajaran.
Tak termasuk lagi stress kawan-kawan.
Stress pasal duit.
Stress pasal cinta (ehhh ! :P no, I'm just kidding )

Hehe.

InshaAllah everything will be fine.
Amiin.



Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment