Wednesday, 5 February 2014

Cuti Sem Kami

Assalamualaikum ! :)

First time pergi sejauh ni dengan dia.
Terengganu.
Ya, ke Terengganu, kampung aku.
Serius, seronok ! :)

And awak, sorry.
Sorry sebab tinggal awak sorang-sorang lepas kita sampai Kuala Terengganu.
Sebab Pak Su saya sampai dulu. Hee.
Sorry sebab jemput awak dekat terminal bas lambat hari Jumaat tu.
And sorry sebab tak sempat bawak awak pusing-pusing satu Kuala Terengganu.
Hehe.

Dia ke Setiu, aku ke Marang.
Seronok katanya. Memancing, mandi air terjun.
And aku? Macam biasa, jadi minah rempit dan driver.
BERGAJI ok. HAHA :)



Selasa kami berpecah. Jumaat jumpa balik. Hihi :D

Jumaat jumpa kawan-kawan and lepak. Sabtu pergi wedding kawan.
Oh, Suraya, selamat pengantin baru ! Hehe.


Btw, terima kasih sebab teman saya jumpa kawan-kawan saya, teman saya pergi pantai !
Walaupun dapat lepak sekejap je. Hee.



Lain kali kita balik kampung saya lagi ye? :P
Kita pusing satu Kuala Terengganu.
InshaaAllah :)

2 comments:

  1. hee...janji tau bawk pusing2 1 ganu..haa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau satu terengganu tunggu saya kaya la dulu. Haha! Satu kuala terengganu boleh la awak.. Hehe..

      Delete